Обама кани гейове и лесбийки на великденския прием в Белия дом


Тази година на традиционния великденски прием в Белия дом за пръв път са поканени хомосексуални двойки. Според членовете на еднополовите "семейства" този жест показва, че новото демократично правителство ги приравнява към традиционните брачни съюзи, съобщи в. "Вашингтон пост", цитиран от Интерфакс.

Както съобщиха официалните представители на Белия дом, покани са изпратени на организациите на лесбийките, гейовете, бисексуалистите и транссексуалистите, но всяка общност трябва сама да реши, колко и какви именно представители да изпрати на тържеството. Смята се, че в мероприятието ще вземат участие около стотина двойки с нетрадиционна сексуална ориентация.

Понастоящем еднополовите бракове са разрешени в американските щати Върмонт, Кънектикът, Масачузетс и Айова. В окръг Колумбия, където се намира Вашингтон, такива съюзи, регистрирани в другите щати, са приравнени към традиционните семейства.

Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

Notice: Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

4 Отговори

  1. Мариан Томов каза:

    С това Обама показва че наистина е човек на демокрацията, либерализма и толеранцията. Щатите са един пример от който ние можем само да учим. Либерализмът ще спаси света.

  2. adonaj каза:

    Или да го упропасти света.Достатачно е…

  3. Idiot каза:

    Гейове и лесбийки и Великденски прием! ПФУ!!! Великденски прием! ПфУ!!! Великденски прием!!! ПФУ!!! Гейове и лесбийки на Великденски прием при американския президент. ПФУ!!!
    Долу демокрацията – да живее народовластието! Долу либерализма – да живее свободата!
    Разбира се, всеки има право на избор какъв да е. Естествено, не можеш да откажеш на човек правото да е негодник. Но когато това беснуване се поощрява от властта… Това не е нормално. Искат да са различни. Да станат иноци. По-други от тях няма.

  4. sponzor каза:

    Брей, че голям христиенин бил Обама! След тази новина у истинските хрлистияни вярвам, че няма да останат никакви съмнения кой е Обама и накъде ще води Америка (и света).