Лидери на Европейския съюз присъстваха на спектакъл със сатанинска символика



Едно от най-обсъжданите събития в Интернет през изминалата седмица беше скандалното откриване на новопостроения Сен-Готардски тунел в швейцарските Алпи, ”осветен” със спектакъл, напомнящ на окултно-сатанистки ритуал. На церемонията, която се проведе на 1 юни т.г., присъстваха президентът на Швейцария Йохан Шнайдер-Аман, президентът на Франция Франсоа Оланд, канцлерът на Германия Ангела Меркел и министър-председателят на Италия Матео Ренци.

Сен-Готардският железопътен тунел, който се строеше 17 години и в който са вложени 11 милиарда евро, стана най-дългият тунел в света – 57 км. Скоростните влакове ще го прекосяват за 20 минути, съобщава euromag.ru. Тунелът ще позволява разстоянието между Цюрих и Милано да се изминава за три и половина часа.

В церемонията на откриването, напомняща сатанинска ”черна меса”, бяха задействани повече от 600 актьори, пише британският вестник Daily Mail. Полуголи мъже и жени представиха сцени на насилие, разруха и секс, в това число лесбийски сексуални актове. Над шествие с черепи на животни се носеше гола до кръста жена с огромни крила и злокобна, предизвикваща страх глава на дете-демон. В един определен момент на сцената се появи и Рогатият – мъж с огромни рога на козел, който представляваше княза на тъмнината.

SGotthard

Заедно с тълпата от зрители държавните глави на Европа аплодираха зловещата церемония, съобщават медиите. ”Не управляват ли сатанисти света?”, се пита сръбският сайт pravda.rs.

Събитието може да се види в YouTube, например тук, тук и тук. Предупреждаваме читателите, че клиповете съдържат демонични образи, които могат да наранят хора с по-крехка психика.

По материали от Интернет. Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...