Студентът по богословие Валентин Бонев се нуждае от подкрепа за скъпоструващо лечение



Valentin BonevЕкипът на Православие.БГ призовава всеки, който има възможност да откликне в подкрепа на лечението на студента от Богословския факултет на СУ Валентин Бонев.

Валентин е баща на 8-годишен син, роден е през 1976 г. в Перник. Завършва паралелния курс на Софийската духовна семинария, към момента е студент в Богословския факултет на СУ (задочно обучение) и се готви да поеме по пътя на свещенството.

В началото на 2015 г. на Валентин му е поставена диагнозата рак от неизвестно първично огнище. След като се обръща към специалистите от болницата „Джон Хопкинс” в Истанбул, на 12 май диагнозата му е уточнена – рак на гърлото. Младият мъж спешно се нуждае да започне скъпоструващо лечение в Турция.

Необходимата сума обаче е непосилна за семейството на Валентин и възлиза на 45 000 евро.

За да подкрепите Вальо в тази нелека битка с коварното заболяване, можете да изпратите дарение по дарителската сметка в ОББ: IBAN: BG58UBBS80021032036340 BIC: UBBS BGSF, или чрез системата ePay: valboneti@abv.bg КИН: 6819544529

Средства за Валентин се събират и в библиотеката на Богословски факултет на Софийския университет, както и в столичната ателие-книжарница “Къща за птици” (ул. Проф. Асен Златаров 22).

Призивът на преподавателите на Валентин и на неговите състуденти от Богословски факултет на СУ е към материалната помощ да прибавим и нашата молитвена подкрепа в тези критични за младия мъж дни, за да го помилва всеблагият Бог!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...