Апел за подкрепа за Венцислав



Vencislav GeorgievКампанията „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ отправя нов апел за подкрепа. По рождение 33-годишният Венцислав Георгиев е без долни крайници от колената надолу. Протезите за краката са единствената възможност той да се справя с нелекото ежедневие.

На всеки четири години хора в положението на Венцислав имат право да кандидатстват за целева помощ чрез Дирекциите за социално подпомагане за осигуряване на медицински изделия. До регламентирания срок за кандидатстване обаче остава още време, а протезите на Венцислав вече са окаяно състояние. За да може възможно най-бързо по индивидуална мярка да му бъдат направени нови протези, не достига сумата от 800 лв.

Ако искате да подкрепите Венцислав Георгиев в кампанията „Виждам те”, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за Венцислав Георгиев в кампанията “Виждам те”). Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com. За повече информация: тел. (02) 987 1655, 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com.

НЕОБХОДИМАТА СУМА Е ВЕЧЕ СЪБРАНА >>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...