Дарителите в кампанията „Виждам те“ помогнаха на многодетна майка на ръба на оцеляването



altВ предпразничното очакване на Христовото Рождество е време за добри новини и искрена признателност. В продължение на почти една година вие, дарителите в кампанията „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“, подкрепяхте Гергана Илиева и нейните четири деца (повече за историята на Гергана – вижте тук).

Поради стечение на сложни обстоятелства, за определен период тя отглеждаше децата си като самотна майка, докато нейният съпруг Георги излежаваше три години лишаване от свобода на лек режим. Период, изпълнен с много лишения и борба за оцеляване на многодетното семейство. Отскоро Георги вече е на свобода и в момента е в търсене на работа, за да се погрижи семейството му да почувства отдавна мечтаната сигурност и спокойствие.

Благодарение на дарителите в кампанията „Виждам те“ от януари до декември 2013 г. семейството на Гергана получаваше сумата от средно 231 лв. всеки месец (общо 2776 лв.), която за младата жена бе ценна помощ за покриване на режийни разходи, лекарства и храна. Многодетното семейство получи дарения и под формата на хранителни продукти и дрехи.

ilievi

  Семейство Илиеви вече са заедно: родителите Георги и Гергана с четирите им деца – Ани, Таня, Дани и малкия Жорко.

Кампанията „Виждам те“ преустановява набирането на дарения за семейството на Гергана Илиева, но продължава със своите каузи в подкрепа на майката на дете с увреждания Венцислава Митова и на самотната многодетна майка Гинка Димитрова. Благодарение на милосърдието на своите дарители, кампанията ще продължи да помага на още самотни майки в затруднено положение, както и на нуждаещи се социално слаби и болни хора с дарения за лекарства и храна.

Ако искате да подкрепите Венцислава Митова и Гинка Димитрова и техните семейства, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация „Покров Богородичен“: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите за кого конкретно е предназначено дарението или то е цялостно за целите на кампанията „Виждам те“). За повече информация: тел. (02) 987 1655, 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com.
Повече информация за кампанията „Виждам те“ ще намерите тук:                                                                        

alt

 

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...