На Благовещение – с благодарност към дарителите в кампанията „Виждам те“ за благите им жестове



Vijdam teЕкипът на благотворителната кампания „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ отправя поздрав за Благовещение и най-сърдечна благодарност на всички свои дарители. В продължение на повече от три години, откакто бе поставено началото на кампанията, на нейните каузи откликнаха мнозина, като някои от тях се превърнаха в редовни дарители.

Мащабът на кампанията не е голям, тъй като дарителите не са големи компании, а обикновени хора, съпричастни към страданието на непознатия ближен. От началото на изминалата 2014 г. до днес – в навечерието на Възкресение Христово 2015 г., бяха събрани дарения на стойност над 4700 лв., които бяха разпределени според нуждите на самотни многодетни майки и на хора в неравностойно положение.

Благодарение на вашата дарителска подкрепа 28-годишният Георги Ангелов, израснал в институциите за деца без родителска грижа, успя да плати таксата за летния семестър за обучението си за парамедик в Медицинския колеж „Йорданка Филаретова“ , както и да закупи скъпоструващи учебници. За да продължи успешно своето следване, той ще се нуждае от подкрепа и за в бъдеще! Повече за неговата история можете да прочетете тук.

Отново благодарение на „Виждам те“ самотната майка Венцислава Митова успява да се справя с разходите, свързани със специалните грижи за сина й Стивън, който е с тежки увреждания поради вроден дефицит на антитромбин 3, тромбофилия и детска церебрална парализа. Надяваме се, че вашата помощ за малкия Стиви ще продължи и занапред! Повече за историята на Венцислава и нейното семейство можете да прочетете тук.

Vijdam te

Фотограф: Стефка Борисова

Към каузата на кампанията се присъединиха и творци, които безвъзмездно предоставиха свои творби. Сред тях са фотографите Стефка Борисова и фотогрупа НАОС, които оставиха за продажба свои фотоси с благотворителна цел в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“.

Можете да разгледате албума с фотографиите тук. Ако искате да закупите някоя от снимките и така да подкрепите „Виждам те“, можете да заявите това на лично съобщение във фейсбук страницата на „Къща за птици“, или да позвъните на тел. 02 980 1660; 087 980 9114.

Ако искате да подкрепите кампанията „Виждам те” с финансово дарение, можете да направите това по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен Банк, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за кампанията „Виждам те“). За повече информация: тел. (02) 987 1655; (02) 987 1655; 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com. Повече за кампанията “Виждам те” може да прочетете тук.

Нека на Благовещение си пожелаем в ежедневието ни да има повече благи жестове към страдащите и нуждаещите се, тогава ще можем сами да сътворяваме и да се радваме на повече благи вести!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...