Необходимата сума в помощ на Венцислав е събрана



BlagodarnostСамо за няколко дни бе събрана необходимата сума за нови протези на родения без долни крайници Венцислав Георгиев. Десетки се отзоваха на апела, който публикувахме миналия четвъртък, и подадоха ръка на младия мъж, за да може да се справя с ежедневните си задължения.

Екипът на кампанията „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ сърдечно благодари на всички отзовали се! Дарените средства, които надвишават сумата от 800 лв., ще бъдат пренасочени към други нуждаещи се.

Ако искате да подкрепите кампанията „Виждам те”, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF. Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email office@pokrov-foundation.org. За повече информация: тел. (02) 987 1655, 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...