Ако бях ангел …



Веселин Пандурски е ученик от VI клас на ЧОУ „Д-р Петър Берон“. Вълнува се много от футбол, кино и високи технологии.

Категория: До 18 години.

 

Ангелите наистина съществуват. Те са същества, които правят добро на хората и ги защитават от злото. За жалост ние не ги виждаме и не можем да им се отблагодарим.

Всекидневието в един голям град е много разнообразно. Ангелите ни наблюдават и помагат на тези хора, които имат нужда. Има хора, които са на улицата и нямат шанс, но понякога разчитат някой друг да ги избави от това положение. Но има и други хора, които се трудят, за да постигнат успех и ангелите винаги ги подкрепят. Според мен ангелите не могат да избавят човек от трудни ситуации, ако той сам не иска.

Ако бях ангел, аз щях да помогна на бедните, на тези хора, които се стремят към по-доброто. Сигурно щях да се опитам да направя света по-добро място за живеене.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled because your site is not running securely over HTTPS.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...