И към злодейци бе причисленМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. justice каза:

  (Исая 28:29, Откровение 13:14) ; (ИСАЯ 44; Данаил 8:23-25; 11:37)
  „светът, ще бъде подложен на масова хипноза, силна заблуда, която ще накара хората да вярват в ЛЪЖАТА“ и т.н!

  Да г-н Романов, всичко това е писано в трудовете на академик Н.НИКОЛОВ, като „Тайните протоколи“, „Световната конспирация“, „Новия ред“ и т.н, но щом и БОГОСЛОВИ не ги знаят и не искат да четат, защо се учудвате и правите тази констатация?
  2. Ми всъщност това е САТАТАТА, че писаното като теория от Н.Николов кажете КОЙ по добре го е отразил като ФАКТИ -знание необходимо за да се пазим и отговори на предизвикателствата?
  3.Много би могло още да се каже и разбирам Вашата болка. Но когато излизам с послания и АНАЛИЗИ в тази посока вижте АТАКИТЕ и ругаенето дори от БОГОСЛОВИ.
  4. Е, как да се победи Юда навъдъл се в колкото си искаш образи танцуващи от „радост“ около нас? Как като митрополит дори произведе един бухалков Юда в – АРХОНТ и той си е такъв до днес? Няма смисъл.
  Бъдете жив и здрав!

 2. Дон Кихот каза:

  Блокирайти този тип с ника justice или ще престана да посещавам този сайт.

 3. justice каза:

  А ХРИСТОС в името на ИСТИНАТА какво направи с търговците в храма Дон Кихот?
  Не обичаш ИСТИНАТА ти и лесно този justice бил тип А?
  ЯНИЧАРИ пълно и то с много езици като ТЕБ и тежко на България и българите – моите братя и сестри!
  ИСТИНАТА облечена в дрипи или в мантия от лилии е еднакво неприкосновена!
  Най лесно с блокажи Дон Кихот ! Така се пътува бавно но сигурно към тъмата за която прокламирате Вие и други подобни като Вас!

 4. Дон Кихот каза:

  http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&sql=MjIyMTsxMA==&mater=MjIyMTszNw==

  С изумление научих, че български митрополит е забранил на деца да проведат празник на Велики четвъртък в двора на храма „Св.св. Петър и Павел“ в Силистра. Децата смятали да боядисват яйца пред входа на църквата и да ги раздават след това. Забраната била наложена, защото на децата било присъщо да са „жизнерадостни, бурни и да правят възклицателни изказвания“, а в Страстната седмица трябвало да замълчи всяка плът в размисъл за мъките Христови и за спасение от греха. Само че именно през тази седмица Той ни дава най-ценните си съвети и напътствия, едното от които е „Пуснете децата при мен, защото тяхно е царството небесно“. Е, у нас един владика, когото иначе уважавам и харесвам, не пуска децата при Бога, защото щели да го обидят. Как тогава искаме да израсне поколение с морални ценности, които да отстоява и защитава, когато му дойде редът да управлява обществото. Каква е реакцията в детските души, когато чистият им порив да направят нещо добро в духа на традицията е спрян по такъв начин.

 5. bobby каза:

  Druje,stiga si se panikyosval – (kolkoto i neveroyatno da ti zvu4i) ne si edinstveniq, koyto e 4el knigite na N.Nikolov!
  „Vnimavayte, ne se smu6tavayte, poneje vsi4ko tova trqbva da stane“… Po vajno e horata da pro4etat i poznaqt Evangelieto, otkolkoto knigite na Nikolov (ot kudeto, mejdu drugoto ni6o ne moje da se nau4i za Hrista).
  Pozdravi i neka Bog vsi4ki ni dari Pashalna radost i svetlina v sarceto:-)

 6. Danine каза:

  Уважаеми Дон Кихот,
  Моля Ви да намерите и приложите тук линк и към думите на визирания в коментара Ви по-горе български митрополит. А също така и разкази на очевидци. Защото е редно, освен думите на г-н Влахов от статията, която ни пуснахте, да разберем и какво всъщност е казал самия митрополит.
  Искаме от духовенството да бъдат светци вместо нас, нали?!
  За кои всъщност деца говори Исус?
  Поколение с морални ценности се възпитава първо в семейството и дома, а после и в Църквата, ако родителите са Църквата. В противен случай се получава противоречие, а човешката природата е такава, че избира най-малкото съпротивление.
  Всеки трябва да си знае мястото и да го спазва, и едва тогава ще има ред и за-Едност..

 7. justice каза:

  bobby, трудовете на Н.Николов нямат за цел да представят учението за Христа. Те не заменят Библията . Те обясняват ЯВЛЕНИЯТА, ПРОЦЕСИТЕ в обществата и в крайна сметка и КОИ пратиха Христа на кръста и врагове на ХРИСТИЯНСТВОТО? Тези явления и процеси трябва да се познават особено от БОГОСЛОВИТЕ и служат в тяхната практика.
  Но щом толкова не Ви харесват , ами вместо трудовете на Н.Николов, да бъдат изучавани поканете новия АРХОНТ да изнеся лекции на миряните. Може би той да Ви е по полезен, особено след като вече по медиите наляво и надясно се тръби, какъв съвестен християнин бил станал? Има човека много пари и затова станал толкова „праведен“ за разлика от милионите мои братя и сестри доведени до просешка тояга.Той и един друг праведен християнин ТОДОР БАТКОВ цяла църква дори построи.
  Каква ирония, какво падение. Аман от дървени философи и ЯНИЧАРИ. Да се отврати човек, както навярно би нажалил и дал живота си за България големия българин -СТЕФАН СТАМБОЛОВ!
  Нищо лично към Вас! Поне сте по възпитан!

 8. Дон Кихот каза:

  Знаете ли вица? Русия и САЩ подписват договор да унищкожат всички ракети. По едно време прекият телефон в Кремъл звъни и Путин вдига слушалката:
  – Ало, кой е?

  – Джордж, кой друг! Пак Ви прецакахме!!

  – Защо бе?

  – Защото скрихме 10 ракети от вас! Хип, хип, хърей!

  Путин трясва телефона и посяга за бутилка, но се сеща, че не пие. В този момент му звънят от Сибир:

  – Товарищ президент!

  – Какво пак сте направили, бе?

  – Тук лейтенантът Петров се напил до козирката и забравил да унищожи 50 ракети! Какво да правим с него?

  – Шшшшт! Първо, не е лейтенант, а генерал-лейтенант. И второ, руският солдат е непобедим, когато е пиян!!!

 9. portos каза:

  Правихте, струвахте – пак русофобия демонстрирахте…

  Какъв смешен виц – ха, ха, ха-а-а…

  Що не напишете една проповед пълна с вицове. Нея ще ви я прочета цялата…