Бум на крайни ислямистки секти у насМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. Грешник каза:

  Този бум на всякакви секти у нас е следствие от нашата толерантност = предателство = продажничество!
  Предателство спрямо Бог и нашата чудна св. Православна вяра.
  Ще си позволя отново да напомня, на какви „добри“ дела учи исляма, а именно:
  1. Война срещу немюсюлманите, като религиозно задължение на всеки пълнолетен мюсюлманин: Сура 8:65: „О Пророко, насърчи вярващите да водят война“.
  Сура 2:193: „Воювай с тях, докато не остане подстрекаване и Божията религия /ислямът/ преодолее“.
  2. Убиване на нежелаещите да приемат исляма: Сура 9:5: „Когато свещените месеци преминат, избивай неверниците, където и да ги намериш, залавяй ги и ги обсаждай, причаквай ги в засада“. В Сура 9:29-35 – християните са посочени изрично, като такива цели.

  ГОСПОДИ ИИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЙ, ПОМИЛУЙ НАС ГРЕШНИТЕ. АМИН!

 2. 1978 каза:

  daa,,,i vse pak ne stava tova slu4aino…mejdu drugoto za6to korifeite na tozi sait m1l4at……..

 3. portos каза:

  Оня ден на оградата на храмовия двор се спряха ученици.

  Взеха да крещят – „Вие сте християни, ние сме мюсюлмани. Вие сте лоши!“

  Децата бяха на по 10-11 години.

  Казах им, че ще им доотрежа… сещате се какво. С цел да се стреснат, защото бяха толкова „надъхани“, че следващата стъпка можеше да е да хвърлят камък… Първо се ядосах, че не съм си взел камерката. Сетне си казах, а кому е нужно? На националистите да призовават към расова борба ли?

  Радикалният ислямът е реалност. И ние не сме подготвени да й отговорим. изключвам хора като отец Ботрос, които ги обръщат в защита от настъплението им /те са малцина/. Не сме, защото забравяме да разработим диалогичния спект в нашата апологетика. Няма я вече онази Държава, която да пази със сила традициите ни. Тя се износи. Къде са ни апологетите??

 4. Дон Кихот каза:

  Христос хубаво е рекъл: „Не знаете от какъв дух сте вие“. Никого няма да спечелите, като го заплашите или ядосате. Точно обратното – усмихнете се, поканете ги да влязат, почерпете ги с бонбони, започнете разговор . коя от двете религии е по-стара, кой е роден от Бога и Майка Дева и кой от обикновени родители, откъде са заимствани редица ислямски табута и ритуали и пр. Нека се замислят. Мисленето носи промяна, а не първосигналните реакции.

 5. 1978 каза:

  kaska,,kaska,,,kat sa ta vidqli tebe,,,

 6. portos каза:

  Да те бяха видели тебе-е-е… Да хукнат през глава към махалата, че да не ги… изядеш 🙂

 7. Дон Кихот каза:

  Ответ епископа Анадырского и Чукотского Диомида на телеграммы от управделами РПЦ МП с приглашением на заседание Синода 6 октября 2008 года

  „БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЕТ НЕЧЕСТИВЫХ И НА ПУТИ ГРЕШНЫХ НЕ СТА И НА СЕДАЛИЩЕ ГУБИТЕЛЕЙ НЕ СЕДЕ СКОРБЛЮ ЧТО РПЦ МП ВРАТА АДА ОДОЛЕЛИ И ОНА СДЕЛАЛАСЬ СЛУЖАНКОЙ АНТИХРИСТА ЕПИСКОП ДИОМИД АНАДЫРСКИЙ И ЧУКОТСКИЙ РПЦ“

  ……………………………………………..

  http://archiman.livejournal.com/

 8. 1978 каза:

  te tebe kak ne sa te zloupotrebili sexualnoo…xaide kakto s1m ti kazval nevedn1j , na tvoite molitvi se krepi mnogo ne6ta

 9. Kerigma каза:

  Някой да знае нещо повече за Татяна Дронзина? Завършила философия в началото на 80-те, докторантура в средата на 80-те, намирисва нещо на идеолог на възродителния процес?!

 10. Дон Кихот каза:

  Дронзина е тук:

  http://didroacademiccourse.blogspot.com/2008/01/cv_27.html

 11. Kerigma каза:

  Но това го знаем всички. Интересува ме това което тя крие в биографията си – връзките и с комунизма и темата на дисертацията и?!