Волен пак ще учи богословие


Източник:  Стандарт

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров отново стана студент. Той е приет на първо класиране в специалността теология на Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". Сидеров стана студент с бал 18 при максимално възможни 24 точки.

Волен вече е учил един семестър в Шуменския университет през 2002 г., но е прекъснал. Сега на практика е възстановил студентските си права. Като бъдещ богослов Сидеров трябва да се запише в университета до 11 август.

От 30 август пък следобед започват очните занимания на първокурсника в богословската специалност. Сидеров се яви на предварителни кандидатстудентски изпити в ШУ през април.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...