Зодиак на страницата на БПЦМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. haarez80 каза:

  Е ТОВА Е САМО ПОТВЪРЖДЕНИЕ , ЧЕ НЕ АМЕРИКА , А БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ НЕВЪЗМОЖНОСТИ….ДА НЕ БИ ДА ИМА ИЗНЕНАДАНИ ОТ ТАЗИ И ПОДОБНИТЕ Ѝ СТАТИИ….?

 2. miglena каза:

  В „разреС“ с написаното, аз не намерих информация за зодиите.

 3. Християнче каза:

  След зодиака е възможно да видим и ПОРНО на страниците на БПЦ.

 4. melestorm каза:

  Не съм изненадан, но няма ли това да спре най-сетне.Този сайт(православие.бг), а и още няколко отговарят за нуждите на православните българи в интернет, а сайтът на самата БПЦ е под всякаква критика!
  Когато гледах сайтовете на други православни църкви(например сръбската)ме досрамя да си помисля да го сравня с този на нашата църква.За пореден път питам – ДОКОГА?

 5. mirko каза:

  айде пак ГЛУПОСТИ!
  Виждали ли сте сайта на БПЦ? То незнам кой и защо го води такъв има нещо от ерата на 1995 на безплатен сървър с безплатен субдомейн… Въпросният зодиак е просто банер който се слага от безплатния хостинг а не е от самия саит.
  По скоро въпроса може да е защо няма и не е ли време да се направи истински сайт на БПЦ… за което да се заделят време, бюджет, пари …

  Редакторите на православие си правят провокативни шеги изглежда със БПЦ … незнам дали е правилно ….

 6. iliana каза:

  здравей мирко,

  верно има един редактор от Православие БГ, дето най-много се дразни на това положение и периодично пуска тези материали. от една страна наистина нищо ново не казват; обаче от друга – „официалният“ сайт на БПЦ си стои в такова безобразно състояние и това е просто обидно. Няма причина БПЦ да показва такъв сайт, или по-скоро да не показва; не е правилно да е така и затова е хубаво някой постоянно да повтаря че ИМА ПРОБЛЕМ 🙂