Освещаване на Мешерето?!Може да харесате още...

7 Отговори

 1. Иван Николов каза:

  А бе хората си плащат в злато за водосвета ..а той въпроси имал,гледай го ти него.. 😀 😆

 2. Любомир Велинов каза:

  Значи не сте скандализиран, господине, че всекидневно се погазва чл.118 от същата конституция, и то от граждани, които съвсем правомерно си носят тогите и съвсем правомерно населяват българските съдилища в работно време? Или просто Ви тресе зле прикрита форма на расизъм? Не мисля, че мешерето се пъне да иззема функциите на съда, ако не сте наясно, прочетете малко по въпроса. В противен случай ставате смешен маскиран атакист, скрит под шапката на православието, което не насърчава расизма, доколкото си спомням.

  http://www.struma.com/bulgariya/romskoto-meshere-shte-nablyudavame-izborite_36274/

 3. Пламен Евгениев Сивов каза:

  [quote name=“Любомир Велинов“]Значи не сте скандализиран, господине, че всекидневно се погазва чл.118 от същата конституция, и то от граждани, които съвсем правомерно си носят тогите и съвсем правомерно населяват българските съдилища в работно време? Или просто Ви тресе зле прикрита форма на расизъм?
  [/quote]

  Напротив, скандализирам се от много неща – и от цената на тока, и от тричането на кучета в Странджанско, и от самите атакисти. Но, съгласете се, че не може всичките си скандализирания да обединя в една статия :-). Този текст е по конкретен въпрос, а не за всички проблеми в България.

 4. Тр. Георгиева каза:

  Всеки щом натрупа пачки иска да демонстрира, че вече не е същият и че не е като другите оръфляци. Едни обличат тоги, фръцкат се и се пробват да се легитимират чрез църквата. Други се хвалят с какво хранят и обличат домашните си любимци и то в най-неподходящият момент – когато са издърпали хлябът от трепереща пенсионерска ръка. Трети света обикалят в най-големи кризи на народен гръб.
  Чалгарките тичат от телевизия на телевизия да си показват силиконите. Какво да правим. Вари го печи го все тая! Всички от един дол дренки!

 5. Андрей Романов каза:

  Как може в една конституционна държава да функционира неофициален „съд“, било ромски, било шериатски или друг? Няма ли закони в България?

 6. Джони Ребел каза:

  И аз ще си правя съд, ще го кръстя Ку Клукс Клан

 7. Дамян каза:

  Ако за шоуто ( понеже не очаквам тези хора да си вярват ) може да се направи някакво събрание, да се облекат такива тоги и да се нарече то съд ( без наказание ), то някой без подобаващите достойнства може да си направи и такъв род фарс и да го нарече заседание на синод

  А колкото до тогите, скиптъра и огърлицата с добавената церемонност – това направо си ми прилича на масонско събрание.