Апел за подкрепа за преводачката Анжела Петрова

С БОЖИЯТА ПОМОЩ СУМАТА БЕШЕ СЪБРАНА. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!

Екипът на Православие.БГ отправя призив за подкрепа за Анжела Петрова – един от най-утвърдените преводачи от английски и руски на християнска тематика, преводач на прекрасни статии за нашия сайт и на книгите на изд. „Омофор“ „С нас е Бог“ на отец Джон Брек, „Въплътилият се Бог“ и др.

Поради усложнения от заболяване, от което Анжела страда, два месеца тя бе в реанимация. Благодарим на всички, които се молиха за нея и се отзоваха на призива за дарение на санитарни материали.

Изпитанията обаче за Анжела продължават и в момента тя спешно се нуждае от две операции за смяна и на двете тазобедрени стави, които ще й бъдат извършени в УМБАЛСМ „Пирогов“. Самата оперативна интервенция се поема от Здравната каса, но не и изкуствените стави, които се заплащат от пациента.

Сумата, която не достига на семейството на Анжела и остава да бъде събрана, за да може възможно най-бързо да се извършат оперативните интервенции, е 1460 лв.

Молим се и силно се надяваме Анжела да се възстанови бързо и отново да се посвети на преводаческата си работа, която е нейно призвание!

За да подкрепите Анжела, можете да изпратите дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, IBAN: BG92RZBB91551067092215, (за Анжела Петрова).

Можете да направите дарение и в касичката за Анжела, поставена в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22)

Дарение чрез PayPal (моля, посочете в основанието за дарението името на Анжела Петрова)
Дарение чрез ePay (въведете желаната сума)

Описание Сума
Операция на Анжела Петрова BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
За повече информация: 087 980 9114

С БОЖИЯТА ПОМОЩ СУМАТА БЕШЕ СЪБРАНА. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!

 

Коментари

коментара

Близки теми: