Българските жени да влизат в казармата?


Източник: Монитор

От известно време се заговори за създаването на нова националистическа формация. Вече е учреден инициативен комитет „Целокупна България”, който трябва да събере още няколко хиляди подписа, за да регистрира новата партия през м. март тази година. Новата формация ще настоява българките задължително да влизат в казармата за 3 месеца.

„Целокупна България” не е против влизането ни в ЕС и НАТО, но за да опазим националните си интереси предвиждат да увеличат числеността на армията ни до 55 000 души. Ще бъде съкратен броят на депутатите и ще се забранят партиите на етнически принцип.

За преодоляване на демографската криза пък бъдещата националистическа партия предлага 200 000 българи от Украйна и Молдова да бъдат заселени в обезлюдени села в Странджа, Сакар и Родопите. По този начин щял да се тушира проблемът с ниската раждаемост и липсата на квалифицирана работна ръка.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...