Български богослов спи по пейките в СкопиеМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Gunev каза:

  Има ли някакъв начин да му пратим пари ? Някакъв контакт с него или негови роднини ?

 2. plamen каза:

  току-що получих съобщение от автора на новината, което гласи:

  ***
  Току що ми казаха, че от днес вече е на хотел. Приятели му изпратили пари да се настани. Който иска да се свърже с него – номерът му в Македония – 0038 975791642. Добре че е имал македонска предплатена карта за мобилен.
  За съжаление съдът, пред който той обжалва глобата от 700 евро, не се е произнесъл днес и ще трябва да чака до понеделник. не знам обаче как ще събере пари да я плати.
  ***

 3. mirakovski каза:

  Говорих с мои близки от Скопие и ще се срещнат с Марин за да се помогне по някакъв начин.Говорих и с Марин, беше добре. Разбрах от познати че подобни издънки македонските митничари са правили и на братя от Сърбия със същия проблем и някак са се оправяли. Надяваме се да е всичко ОК.

 4. Дон Кихот каза:

  Остава нещо неизяснено тук като усмивката на котката в огледалния свят на Алиса. Защо този момък пренася икони през границите, а не ги изпраща в колет след митнически преглед? Търгува ли с тях или не? Кухи ли са иконите и има ли дрога в тях? И т.н.

 5. plamen каза:

  Доне, ако имаше дрога в иконите, едва ли щяха митничарите да го оставят да се мотае по скопските пейки… На по-топло щеше да е момчето.