Владика се оправдава пред СКАТ за отец СаръевМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. faf каза:

  Тук интересното изречение е последното.Кой на кого се оплаква.Тази голяма любов между партията и църквата вече е родила своите отрочета.Никито е пример,и то христоматиен,как без спазване на норми и църковни канони,момче може да бъде префасонирано във – Пловдивски владика.И когато на момчето му вземат играчката или му счупят хатъра то се оплаква на своите родители.Браво Ники,татко Румен е зад теб.И БСП разбира се.

 2. рътеп каза:

  вй тая злоба беее – хахахаа

 3. Idiot каза:

  Стигнал съм до извода, че любовта е хубаво и просто нещо, но е най-трудното на света. Колко е лесно да се намрази някой и на тази основа да се заклеймява. Трудното е да се обича. Естествено и дядо Николай си има кусури, но бих препоръчал на критикуващите да се помолят за него и неговото изправление. Човек трябва да обича. Когото обича – той се моли за него, а когото не обича – пак се моли и се опитва да го заобича. А омразата е отрова. И грях, породен от гнева. А един грях никога не идва сам. Заедно с гнева, в случая, върви осъждението и празнословието.
  Пиша това, но не бива да се забравя, че и аз съм човек. И аз съм грешен.

 4. diyana_nik каза:

  Поздравявам те за твоя коментар.Нека преди да критикувваме да се вгледаме в своите сърца и дела.Какво ние правим за ближните си.Дядо Николай е ревностен владика – ще има противници,които са привикнали да се носят по течението.Но това ще го прави още по-силен.Бог да помилва и поучи тези журналисти – достойно ли е на Преображение да нахлуеш в покоите на владиката/след като той е служил/ и да се опитват да го поругават?Те нямат страх от Бога – за какво родолюбие ще ми говорят?Представяте ли си,ако вместо камери поръчителите им дадат оръжие.Не одобряват ДПС – съгласна съм,но с какво те са по-различни и по-добри?!Бог да вразуми всичи ни и да напътсва управниците,да ни дари с достойни държавници – а ние заслужаваме ли – къде е нашия духовен труд,да се потрудим и Той ще ни даде нужното.

 5. chorbalan4o каза:

  „Те нямат страх от Бога“

  не знаех, че хипер Кольо е станал Бог… 🙂

  „къде е нашия духовен труд“

  рибата се вмирисва откъм главата, нали така? не може да наставлявате и критикувате обикновения мирянин, без на първо място да изявите тази претенция към владиците.

 6. Дон Кихот каза:

  Митрополит Николай тънел в разкош в Пловдив.- http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=35086&format=html

 7. toshev2006 каза:

  Освен ремонта, който протече по необходимост, /който е бил в пловдивска митрополия го знае/, мебелировката е същата от времето на пловдивския митрополит Кирил-само се претапицираха меки мебели, смениха изкривените прозорци и налепиха нови тапети. Старите секции и резбовани бюра са от преди 50год.
  Ако това е разкош?…..
  Може би трябваше в керпичена хралупа на нарове, да посреща официални лица митрополитът, а администрацията да работи на каменни маси и пише върху пячници с дървени остриета, като във филва за Флинстоун?…Зо компютри да не говорим..това е фантастика….

 8. faf каза:

  Драги Тошев,явно требите ви на село не стигат и сте хвърлили мерак на някоя градска енория в Пловдив,където според ваши събратя служещи там се изкарват треби около 1500-2000 лева на месец.И някоя погребална агенция в допълнение.визирам енориите Св.възнесение,Св.Иван Рилски,Св.Георги. Така че това разяснение което правите може би ще ви бъде вписано в трудовата характеристика.А и вашият фаворит Никито сигурно „Ви е харесал“ ДЕРЗАЙТЕ.БЕЗ ТРЕБИ НЕ СЕ ЖИВЕЕ

 9. toshev2006 каза:

  Драги „фаф“, ако ми оставиш адрес за връзка, на всяка цена ще те поканя на въдворяването ми в градска енория.