В Деня на християнското семейство ще бъде представен документален филм за ролята на бащатаplakat-noemvri2На Въведение Богородично фондация „Бащинство“ и фондация „Покров Богородичен“ канят столичани на прожекцията на документалния филм „Отсъстващ“ (2010). Денят на християнското семейство и младеж е добър повод, освен заедно да преживеем празничната радост, и да поговорим за изпитанията, пред които е изправено съвременното семейство!

Филмът на Джъстин Хънт е посветен на ролята на бащата и на последствията от физическото и емоционалното отсъствие на бащите за техните деца. Филмът представя личните истории на десетки хора, израснали без баща или с травматични спомени, свързани с присъствието на бащата в живота им.

Един от хората, които споделят във филма своята лична история, е и фронтменът на Металика Джеймс Хетфийлд. В него той говори открито за деня, в който баща му го напуска и за раната, която му е причинил. След участието си във филма Джеймс коментира, че споделянето на тези болезнени спомени е било лечително за него, но и че такава рана никога не може да зарасне напълно.

Къде: ателие-книжарница „Къща за птици” (София, ул. Проф. Асен Златаров 22).
Кога: 21 ноември (понеделник) – Въведение Богородично, 18:30 ч.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...