Гост-професори в Богословския факултет в СофияМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Ф.Николов каза:

  Много моля, екипът на православие.бг, или от който зависи това, или пък някой православен християнин, да предоставят ако е възможно (в бъдеше) информация за проведените лекции, струва ми се това ще представлява много голям интерес за всички страни, и за вярващи и за невярващи, да се запознаят със западния опит в тази област. Миналогодишната среща с Тим Йенсен втрещи доста православни християни и затова тези по -специализирани лекции биха могли да разведрят малко обстановката около преподаването на религия в училище и в крайна сметка да се види, аджеба, има ли нещо хубаво в тази Европа, от което може да се извлече градивен оптимизъм съобразно действителността в България или нещата ще си вървят на самотек.

 2. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Николов,

  Щом толкова те интересуват лекциите, посети ги сам, а не чакай някой да споделя субективните си впечатления във форумите. Ти приличаш на лисица, която обикаля около курник. Хем иска да влезе, хем се страхува.

  В Англия срещнах такива полуграмотни учители по религия, че останах потресен. Един колега ми каза, че там вероучението приличало на ваксинация – веднъж минаваш през него и после цял живот не искаш да чуеш за религия.

 3. о. Павел каза:

  ПРИЯТЕЛИ,

  МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ СПЕШНО ПЕТИЦИЯТА ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА БАН ОТ РАЗГРАБВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ:

  http://bgpetition.com/BAN/index.html