Датата на Църковно-Народния Събор все още се обсъждаИзточник: Религия БГ

„Все още се обсъжда основната дата за насрочване на Църковно-Народния Събор“, съобщи за БНР Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Неофит.

Насрочването на църковния форум не бива да се свързва с дискутираната в общественото пространство тема за избор на нов патриарх, смята Митрополит Неофит.

Датата ще бъде назначена по целесъобразност и към форума в никакъв случай не се гледа с пренебрежение, а, напротив, с висока чест, каза още Негово Високопреосвещенство Митрополит Неофит.

История

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...