Детски коледен конкурс в Столична библиотека



Столичната библиотека и списание "Християнче в новия век" организират Коледен литературен конкурс за детско творчество на тема "На кого искам да благодаря". Тазгодишното издание на конкурса, осъществявано с подкрепата и на фондация Покров Богородичен, е привлякло участието на 130 деца, които са участвали със своите съчинения.

Децата са проявили въображение и високо чувство за морален авторитет, сподели пред Православие.БГ организаторката на конкурса г-жа Люба Георгиева. Сред изпратените съчинения преобладава желанието на децата да благодарят на родителите си за грижите и любовта, на Бога, и дори на някои национални герои, на които децата желаят да подражават.

Коледният празник, на който децата ще получат своите награди и подаръци, ще се проведе на 20 декември от 15 часа в зала Надежда на Столичната библиотека.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...