Държавна сигурност и Църквата: поглед отвътреМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. Fr Pavel каза:

  Как да се пости –
  http://rusk.ru/newsdata.php?idar=53298

 2. Стефан Чурешки каза:

  Днес е ден за прошка според християнската традиция и ползвам случая да поискам прошка от всички потребители и модератори на портала православие.бг. дано Бог се смили над всички нас и ни прости прегрешенията – волни или неволни, с думи, дело и помисъл. Молете Бога за нас и за България -. поетът Пенчо Славейков казва Бог и България – духовно единство в двойна плът. И дано Бог не даде по-добри времена и не ни въвежда в изкушения и изпитания, защото лично аз вече нямам сили. Бог да ни е на помощ!Простено да е на всички, които ме ненавиждат, отричат или злословят по мой адрес – Христос е казал да се обичаме и да си прощаваме греховете, за да може Небесният ни Отец да ни прости и на нас и да ни въведе в Царството Небесно според Неговата воля. Слава на Бога за всичко! Това е последният ми коментар за портала православие.бг.

 3. Т Георгиева каза:

  Простено – прости. Присъединявам се към казаното от теб г-н Чурешки и също искам прошка от всички, които съм нарнила по някакъв начин. /Да знаеш, че минуси не съм ти писала./
  Желая ти Бог да устрои живота ти и напътва стъпките ти така, че да нямаш много тежки изпитания. И да ни помилва Бог и да прощава на нас слабите.