Енорийският център при храм „Св.Св. Кирил и Методий “ в София открива школа по Източно пеенeИзточник: Фокус

Енорийският център при храм "Св.Св. Кирил и Методий " в София, на Женския пазар, открива школа по Източно църковно пеене. Ръководител на школата е Любомир Янъков – завършил школа по Източно църковно пеене при храм „Зоодоху Пигис” в Атина.

Той е с диплома за първопевец и преподавател, призната от гръцката държава, чрез решение на Министерство на Културата, и Гръцката Православна Църква, и с две години специализация Теория и Практика на Византийката църковна музика в „Одио Атинон”.
Записванията стават в енорийския център. Приемен ден е събота от 12.00 – 18.00 часа.
Определена е и обща среща за уточняване на подробностите на курса на всички, които желаят да се запишат на 28 октомври 18.00 часа в храм „Св. Св. Кирил и Методий”. Учебните занятия ще започнат от 1 ноември тази година.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...