Жителите на Орешак се застъпиха за новоизбрания игумен на Троянския манастирМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. Konstantin Konstantinov каза:

  Глас народен – глас Божий!

 2. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Както по комунистическо време, така и сега се организират задкулисно „другарски колективи“, за да подпишат жалване, съставено от засегнатия другар против други недругари. Очаквайте в новия брой на вестник „Часове“ разпечатки от СРС-та, които разкриват сензационни подробности от частния живот на троянските монаси.

 3. Konstantin Konstantinov каза:

  Глас народен-глас Божий!

 4. sarina каза:

  Поредната глупост на настоятелството на нашето родно читалище.180 подписа на заблудени баби не са жителите на с.Орешак каде бяхте когато могилата я заличиха и се разрушиха толкова сгради ,точно г-н Стоянов можеше да уведоми общественоста но всички мълчаха а сега тръгнали да събират подписи за един които от всякъде са изгонили .

 5. о. Павел каза:

  [quote name=“sarina“]Поредната глупост на настоятелството на нашето родно читалище.180 подписа на заблудени баби не са жителите на с.Орешак каде бяхте когато могилата я заличиха и се разрушиха толкова сгради ,точно г-н Стоянов можеше да уведоми общественоста но всички мълчаха а сега тръгнали да събират подписи за един които от всякъде са изгонили .[/quote]

  Като гледам Вашия правопис или по-точно липса на такъв, се чудя дали Вие сте прави в случая. Започнете, че пред „но“, „а“, „който“ се слага запетая.

 6. исихаст каза:

  Майсторът на зографията – http://www.ruskline.ru/monitoring_smi/2011/01/28/nastennoe_bogoslovie/

 7. Georgi Stanchev Purlikov каза:

  Има писмо и с обратно искане.