Зрителите изгониха Тодор от Биг Брадър 3Броени дни преди финала на реалити шоуто Биг Брадър зрителите на Нова телевизия изгониха богослова Тодор Карагьозов. Макар и с минимална разлика между тримата номинирани, гласуването определи Къщата да напусне именно Тодор.

Пред водещия Ники Кънчев Тодор заяви, че се е опитвал през цялото време да помогне на "съквартирантите" да извадят на бял свят най-доброто от себе си; че е избягвал интригите и се е опитвал да примирява враждуващите.

Тодор демонстративно отказа подарък от фирма-производител на водка с думите "Не приемам подарък от фирма, която рекламира марихуаната".

Според анкетата в Православие.БГ, продължила почти през цялото време на пребиваването на Тодор в Къщата, болшинството от читателите смятат, че участието в такова шоу с мотив, че представяш Църквата, е недопустимо (42%). 32% смятат, че в Биг Брадър Тодор е представлявал само себе си, и едва 17% виждат възможност християнският начин на живот и поведение да бъдат представяни по този начин.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...