Издателство „Омофор“ ви очаква с нови заглавия и празнични отстъпки на Софийския международен панаир на книгата



По традиция в навечерието на Рождество Христово отново е време за най-голямото книжно събитие на столицата – Софийския международен панаир на книгата в НДК.

С убеждението, че няма по-вдъхновяващ коледен подарък от стойностната книга, издателство „Омофор“ очаква своите читатели с нови заглавия и отстъпки до 30% на всичките си издания –  от 11 до 16 декември в Националния дворец на културата.

Сборникът с християнски философски есета „Ортодоксия“ на емблематичния английски писател Г. К. Честъртън е едно от най-новите заглавия в каталога на издателството. Предстои и представяне на книгата на 13 декември от 18.30 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“.

Първо именно на Панаира на книгата ще може да бъде намерен и най-новият сборник с текстове на така обичания от поколения вярващи митрополит Антоний Сурожки със заглавие „Кръстен съм, но дали съм обърнат към Бога“. Изданието включва негови беседи, изнесени в Лондонската му енория, посветени на светото Кръщение и пътя към автентичната вяра.

Най-топлият и чаровен коледен дар за малки и големи е новата книжка „Детски писма до Бога“. В детските въпроси, съмнения и послания, отправени към Бога, читателят ще открие удивителна мъдрост, неподправената искреност и прозрения, недокоснати от цинизма на възрастния, а извиращо от чистото любопитство и усещането за чудото на живота.

Сред новите заглавия са и „Разговори за православната вяра“ на известния румънски старец Клеопа (Илие), „Кореспонденция с прот. Георги Флоровски“ от архим. Софроний (Сахаров), „Библейско богословие“ на доц. д-р Димитър Попмаринов и др.

По традиция на щанда ще ви очакват и едни от най-търсените заглавия под знака на „Омофор“ – „Основи на църковната живопис“, „Майка Гавриила. Аскетика на любовта“, „Отец Серафим Роуз. Живот и дело“ и др.

 

„Омофор” ви очаква на щанд № 428 (етаж 4) в НДК, от 10 до 20 ч., между 11 и 16 декември 2018 г.

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...