Изпитание или благословия е да си многодетен родителНа 16 ноември в предаването „Вяра и общество“ ви предлагаме: 

  • Чудотворни образи на св. Георги от Зографския манастир – почит към българската светиня на Атон по повод т. нар. Зимен Гергьовден – втория патронен празник на обителта. 
  • Постите – пречистване на душата и тялото, бреме или свобода, лицемерие или вяра? Губят ли те своя истински смисъл? Отговор на тези и други въпроси Горан Благоев  ще търси с гл. ас. свещеник Людмил Петров. 
  • За куража и надеждата, които дарява един свещеник с многодетно семейство – опитът на протейерей  Методий Корчев от храм «Свети Николай»  в столичния кв. Връбница и неговата презвитера Милена. Чуйте тяхното откровение за най-голямото им богатство – четирите им деца и вярата в Бог.
  • Християнско изкуство или християнство в изкуството? Разговор в аванс с поета доц. Калин Михайлов и доц. Тодор Велчев за предстоящата дискусионна поредица. 

Вашите въпроси към събеседниците в предаването може да зададете предварително във фейсбук „Вяра и общество”, на електронния ни адрeс viara@bnt.bg или на страницата ни в сайта www.bnt.bg, а също и на редакционния ни телефон 02/814 2175 – в събота до 13.30 ч.

Екипът на „Вяра и общество”

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...