Мартин Ралчевски ще представи новия си роман „Смисълът в живота“ в три български града



На книжния пазар вече е новият роман на писателя Мартин Ралчески „Смисълът в живота“ (изд. „Еделвайс“). В отзива за новата книга Ани Костова от програма “Хоризонт” на БНР пише: „Книга лекарство! Бърка ти в душата и я преобръща, оставяйки малко драскотини и много любов. Такава чиста и неподправена любов може да се даде на човек единствено свише. Затова докосне ли те веднъж – отнасяш я със себе си завинаги!“. „Този роман е написан увлекателно и се чете леко, въпреки че в него има изобличение на загубилия се в екзистенциалните си търсения съвременен човек. Но тук, също така, има и много подарена милост… Изграден е върху реални истории, което допълнително привнася силен емоционален заряд…“, споделя по повод романа Богдана Сиракова, библиотекар в град Пещера. Очаква се новият роман да бъде филмиран.

Това лято авторът ще представи „Смисълът в живота“ в три български града – София, Пловдив и Пещера. Премиерното представяне в столицата ще бъде на 29 юли от 18.30 ч. в книжен център „Гринуич“ (бул. Витоша 37), в Пловдив събитието ще бъде на 30 юли от 18 ч. в Народната библиотека „Иван Вазов“ (ул. Авксентий Велешки 17), а срещата с читателите от Пещера е планирана за 7 август от 17.30 ч. в Художествена галерия „Проф. Веселин Стайков“.

Мартин Ралчевски е добре познат на читателската публика с творчеството си, изпълнено с християнски послания. Роден е в София през 1974 г. Завършил е теология и география в СУ „Св. Климент Охридски”. Автор е още на романите „Безкрайна нощ”, „Горски дух”, „Полубогиня”, ,,30 ПАУНДА”, „Измама“, „Антихрист“, сборника с разкази „Душа“, както и на много публикации в различни интернет и печатни издания.

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...