Митрополит Кирил стана член на Обществения съвет на радио ВарнаНегово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит д-р Кирил стана член на Обществения съвет на Радио Варна. Това бе обявено вчера на празника на радиото. Общественият съвет има задачата да дава мнения и препоръки след слушане на програмата на Радио Варна, за още по-добро развитие.

Ръководството на радиото изрази голямата си радост за личното участие на митрополит Кирил и посочи, че изключително ще разчита на подкрепата на Варненска и Великопреславски св. Митрополия за да се разясняват истините на православната вяра в ефира на тяхната медия.

На вълните на радиото всяка неделя звучи кратката рубрика ”Неделно училище”, а през четвъртък се излъчва предаването “Вяра и живот” с участието на свещеници.

Радио Варна ще бъде и медиен партньор на Седмицата на православната книга, която ще се проведе от 15 до 21 май във Варна.

Негово Високопреосвещенство митрополит Кирил благодари за отправената покана и изрази желанието си още повече да се продължи благотворното взаимодействие между Варненска и Великопреславска св. Митрополия и Радио Варна.

От пресцентъра на Обществен комитет
“Православни ценности”
към Варненска и Великопреславска св. Митрополия

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...