Митрополит Николай благослови Синята коалицияМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Не мога да повярвам. Поставени от комунистите владици благославят антикомунисти. Впрочем между едните, другите и третите в България няма разлика.
  Поздравявам всички с гениалната песен:

  http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU

 2. semo_semkov каза:

  Сините, начело с Ив.Костов спомогнаха за разкола в БПЦ. От 2007г. д.Николай демонстрира приятелство с комунистите: Румен Петков, Гергов, Пловдивския обл. управител Тодор Петков-комунист.През 2007 „благослови “ настоящия кмет на Пловдив Сл.Атанасов от ВМРО, после обърна гръб на Атанасов и се сприятели с Караиванов и проч. Всъщност на чий интереси служи и на кай Господ се кланя митрополитът?!
  И има ли идея въобще какви ги върши?!

 3. DODO каза:

  Естествено , че преди сините, още преди седмица благослови своите – червения кандидат Тодор Петков, за което писаха и вестниците. Разколът го направиха агентите в църквата , защото църквата /нормалните църкви в нормалните общества/ е естествен съюзник на десните партии , което плашеше комунстите . Агентурния удар за изкуствен разкол/Пимен също е ченге, както знаеш/ успя – резултатът е уикалната/без Русия/ за целия свят лява църква с митрополити назнанчени от службите. Апостолското приемтво се е заменило с агентурно приемство . От хиляди вярващи точно шефа на УБО ли възпита най-достойния за митрополит. Сатанизмът на комунистите-ченгета няма граници.