Митрополит Николай изнесе урок по религия пред второкласнициМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. ByzantineChant каза:

  Слава Богу,че има такива хора като митрополит Николай! Хора,които помнят,че носят отговорност най-вече пред Бога,а не пред човеци! Хора,които не са забравили постановленията на съборите и се стараят да се придържат към тях! Господ здраве и сили да му дава!

 2. topalski каза:

  Ако владиците успеят и в Църквата да привлекат децата и започнат да ги катехизират на „собствена“ територия, цена няма да имат.

 3. Християнче каза:

  Пилците се броят на есен, а не в началото или по средата на годината. Всичко е много нагласено и преувеличено. Родителите на децата ще започнат и да се отписват като видят кой и как преподава.Едва ли това ще бъдат и най подходящите учебници след като са се харесали ИЗВЕДНЪЖ – МОН и БПЦ. Чудесата в Пловдив са обречени на провал. Нека бъдем по скромни! Нека не опушляваме ВЕРОУЧЕНИЕТО или РЕЛИГИЯТА!

 4. koleva каза:

  Колева – Искаме децата ни да учат религиа

  Искаме нашите деца да учат религия,защото това е важно за тяхното развитие.Познанието за Бога,единствено и само може да промени кам по-добро.Овществото ни запада като морал и причината е безвериеторкоето води до дъното нашето овщесво.От историята си вижда ясно, кога една насия е в разсвет и кога в опадък.Нека помилим накаде е правилната посока и поемем път натам.