Младежки православен сайт стартира в навечерието на Рождество ХристовоМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. prokimen каза:

  Ако не ме лъже паметта, столичният храм „Св. София“ е празнувал всякога своя храмов празник на св. София, Надежда, Вяра и Любов. Откога храмът стана „Премъдрос Божия“ и да се разбира ли ереста на Сергий Булгаков? Само това люпсваше на българската църковност да се украси с „премъдростта“ на Булгаков.

 2. na_07 каза:

  Praznuvashe se ot razkolnizite, kogato bjaha zavladjali hrama!!!! Vinagi sofiiskijat hram „Sv.Sofia“ se e otajdestvjaval s Bojijata premadrost! Dori imeto na stolizata e ne na svetizata a na Madrosta Bojia…

 3. Toshev2006 каза:

  Честито, на организаторите на новия сайт!
  Пожелавам им на добър път, усърдие и преданност на Христовата истина и любов.
  Жалко, че не се отдаде тази възможност този сайт да стартира от нашата епархия, каквато беше първоначалната идея, но Божия вола.
  Още веднъж: На добър час! И с лекота да преудолявате трудностите!

 4. Kakvo e istina? каза:

  Нека някой да обясни, моля ви, този митрополит Йосиф няма ли си епархия, та каквото и да се случи той все в София седи? Америка да не му е малка или там не го искат може би?

 5. semo_semkov каза:

  Истината е тази, че м-т Иосиф е мно добър духовники митрополит. И точно заради това, въпреки неговото желание, преди години е изпратен от Св.Синод в САЩ, като оглавяващ българските епархии, за да не се „пречка“ на останалите митрополити, преобладаващо послушни все още на Партията и летаргично обслужващи православния български народ. И понеже е деен, той сега чувствува голямата нужда от такива като него в България, най-вероятно и затова често е тук, и слава Богу.

 6. Павел Христов каза:

  По въпроса за София – Премъдрост Божия:
  http://svetasofia.hit.bg/