На откриването на храм „Св. 40 мъченици“ днес във В.Търново ще присъства С.СтанишевМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Heinie каза:

  Много, ама много любопитно! Комунисти-сатанисти да ходят на Църква!

 2. ogrizko каза:

  Да бе… и освен това ще го разгласят навсякъде да се разбере. Пък за тия дето всеки ден ходят на църква или поне всяка седмица – нищо не се казва. :/ Дразня се на тия дето политиците използват църквата, за да се популяризират и изтъкнат като заинтересовани от вярата едва ли не … Кой знае сигурно някой съветник му е казал, че има такова нещо и е хубаво да отиде и айде… може да привлече още няколко хиляди избирателя. А, ако все пак случайно наистина отива заради Бог в храма, което ме съмнява.. то бих го поздравил. Но не ми се вярва… :/

 3. didki каза:

  Откъде ви хрумна, че гробът на цар Калоян се намира в църквата? Това, че някой е написал глупост, означава ли, че и професионалисти от вашия ранг трябва да я повтарят? Намерен е пръстен, наречен Калоянов, но гроб… А и свети Сава отдавна, ама много отдавна си е в Сърбия. Чете, хора, четете… Пък на сатанистите наистина им е хубаво да се заснемат и показват все на святи места, Бог да ги съди!

 4. Teodor каза:

  Ама вие „вярващи“ защо така съдите! Прави сте, че това се ползва за „агитация“, ….но това е първия премиер, който защитит дотсойно България тези дни пред западните „оценители“! И за младостта и за достойнството, което показа е хубаво да уважи това събитие!
  Радвайте се на това и не гледайте злобно по презумпция на подобни изяви! Все пак България сега е представлявана от него!
  И когато призоваваме Бог в деня на Въздвижение на Честния му Кръст, бидейки вярващи – нека се плашим от Силата му!

 5. Альоша каза:

  В първата подобна статия във в.“Янтра“ пише, че плешивия бате Серго/ на снимката/ не е заставил Емела Етем да даде пари на другия бате Серго за наводнения храм миналата есен.
  И едва ли е дошъл да приема благодарности значи, освен това е друговерец и остава да е дошъл да прави реклама на своя настойник агент Гоце?! Щото падне ли Гоце, ке падне и правителството.