На сайт на БПЦ стоят странни банери и особени рекламиМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. saluti каза:

  явно се сменят рекламите, защото тази хубавица в момента не е достъпна от сайта на бпц…

 2. scrupus каза:

  Колко ще струва като крайна цена и ще можете и ще искате ли да изработите един модерен и достоен за БПЦ уебсайт? Отдавна ми се иска да даря на Църквата ми точно това и с тази „новина“ ме подсетихте точно навреме, затова питам. Сумата, ако съответства на предложеното и очакваното няма да бъде проблем да стане алъш-вериша:-).

 3. proben каза:

  и това не е просто един „сайт на БПЦ“, а е ОФИЦИАЛНАТА страница на нашата църква, лицето ни пред света… Но щом този сайт има благословението на св. Синод (а той ИМА!), кои сме ние, че да му придиряме? Всичко приемаме с благодарност – и голите жени над лика на светеца, и поканите за участие в хазартни игри…

  Друга е мисията на нашата църква – не е да се занимава с разни сайтове. Къде по-важни въпроси стоят за разрешаване! Намерили за какво да се заядат, хама ха!

 4. plamen каза:

  скрупусе, това е благороден жест… но не опира до пари работата. преди повече от три години изпратих писмо до светия Синод с подобно предложение, с разпечатка от сегашната им „официална страница“ и с лика на Елвис Пресли над този на патриах Максим. всичко можеше (и все още може) да бъде направено даром от дизайнери и програмисти и дарено на църквата; от тях само се очакваше да кажат „да“. познай дали и досега има някакъв отговор… освен това (за да не кажеш, че е поради специално отношение към мен), знам със сигурност, че не сме били единствените, които са предлагали подобни решения на Синода през последните 4-5 години. в рамките на шегата (дебело подчертавам, на шегата): ако искаш да използваш парите си добре, плати на някой хакер да блокира сегашния „официален“ сайт, че е срамота и кощунство с тези знойни каки там.

 5. mitcoiv каза:

  Просто Tripod – фирмата, която безплатно(подчертавам) осигурява пространството за сайта, слага автоматично тези банери. И така тя е в правото си. Не знам защо хората, чиято работа е била направата на този сайт, са избрали хост, който лепва банери!?

 6. mitcoiv каза:

  Просто Tripod – фирмата, която безплатно(подчертавам) осигурява пространството за сайта, слага автоматично тези банери. И така тя е в правото си. Не знам защо хората, чиято работа е била направата на този сайт, са избрали хост, който лепва банери!?

 7. plamen каза:

  на всички ни е ясно, че рекламите с голите жени не се лепят от служители на светия синод 🙂 наистина, проблемът е в пълната незаинтересованост църквата ни да има един ако не блестящ и прекрасен, то поне един приличен и скромен сайт – но без неконтролирани реклами. дори това щеше да е някакво решение – да се пренесе цялото съдържание на сегашния сайт на някой друг сървър без реклами (и такива има колкото щеш) и да не се пипа нищо друго, след като никой не иска или не може да се занимава с това….

 8. scrupus каза:

  Аз доколкото знам този сайт го има от зората на интернета в Бг и е солоакция и съответно дарение от някои си май даже му имаше името по едно време.Предложил го човека на хора, които не са чували за интернет и компютри тогава и те приели и благословили и така до днес.Как, защо и така нататък според мен не е толкова важно.Важното е някой да го изтрие по-скоро.Предполагам, че единствено автора може да направи това и със сигурност няма да е някой от Синода…Дано автора да прочете тази новина и да действа.Инак за новия сайт и как да стане реалност, мога да кажа почти със сигурност, че за да не е реалност досега е … защото не се е вървяло по „отъпканата пътека“ по която стават нещата в нашата Църква.А именно-някой наш човек или „вътрешен“, т.е някой, на който синодалните старци имат доверие да внесе на заседание на Синода нещото-„Официален сайт на БПЦ“ и да им каже с думи ясни, съответстващи на тяхното ниво на информационна и компютърна грамотност, че това е нещо много хубаво, не струва нищо и ще бъде полезно за БПЦ и ако е рекъл Господ скоро ще имаме голяма радост и гордост – „БПЦ в нетя“:-).Дано…

 9. ... каза:

  странно, как не съм видял такива реклами досега? Виждам само банера най-отдолу „подарете живот“ един път е този др друг, но нищо от рода за което се пише по-горе.

 10. plamen каза:

  не виждаш най-хубавите реклами, защото браузърът ти е настроен да ги блокира. някъде в опциите имаш „block pop-up adds“ или нещо от този сорт. но и без изскачащите реклами, с много малко късмет ще попаднеш на знойните реклами, за които става въпрос по-горе.