Неврокопският митрополит Натанаил: За Православната църква абортът е не само грях, но и престъплениеМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. faf каза:

  А кой ще накаже подстрекателя за убиството на един български свещеник -мъченикът за вяра Стефан Камберов.Срам и позор е престъпници да разядняват кое е престъпление

 2. Дон Кихот каза:

  Някои майки имат грях, че са родили бъдещи владици, вместо да абортират.

 3. ta6evv каза:

  Абе хора,вий не разбрахте ли че смъртта на този свещвник не е следствие на действия на легитимния синод.Айде стига сте си правили мъ4еници.Ставате смешни.
  Ако не сте разбрали;разкола в БПЦ предизвикан от ПИМЕН КАЛИНИК И ПАНКРЯТИЙ,беше пагубен за БПЦ.Аз лично съм се нагледал на злоба,бруталност и гнусотии от страна на алтернативния синод.
  И сега вместо да се покаяте за простотиите и големите щети ,които нанесохте на БПЦ,вие си издигате в култ някакъкви мними мъ4еници.
  Каква наглост.Ужас.

 4. Дон Кихот каза:

  А кой изнасили и умъртви този свещеник? Той сам? Или извънземните?

 5. victory каза:

  „За Православната църква абортът е не само грях, но и престъпление.“ „Някои майки имат грях, че са родили бъдещи владици, вместо да абортират. „
  Моля те .обясни на нас непросветените този парадоскс.

 6. john_doe каза:

  Този „бисер“ трябва да влезе в златната ви съкровишница:
  sin
  Написано от Дон Кихот на 2007-12-12 08:35:20
  Някои майки имат грях, че са родили бъдещи владици, вместо да абортират.

 7. victory каза:

  Автор Архим. доц. д-р Павел Стефанов- Дон Кихот

 8. Idiot каза:

  Плачете за низвержение. Уж сте ахримандрит и се предполага, че при всяко изнасяне на Големия изход споменавате своя митрополит. Кой е той? Доколкото знам при Големия изход се каза една молитва, в която се споменават много хора. Може ли човек да се моли за някой, към когото даже не се опитва да прояви любов? Само с уста заради хората и литургията се молите?
  Възмутен съм от вашата позиция по-горе. Мислите ли, че ако на някой от някой от синодите на православните църкви по света се открие коя жена ще роди антихриста, то той ще отиде да я кара да прави аборт или даже ще убие двамата? Не мисля. На нито една майка не може да се вмени грях, че е станала майка, даже и детето да е от прелюбодейство. Господ е допуснал това. Защо? Той си знае, но ще стане ясно? Ще Ви задам въпроса дали вярвате във всичко онова, което е записано в Светото Писание? Поправете ме ако греша, но при Второто пришествие на Господ Иисус Христос всичко, що е било тайно ще стане явно. Вие вярвате ли в това?

 9. Vladimir каза:

  Като си ми такъв умник я ми обясни на мене простия човечец, кой от разколниците вися на главата на Тихон, за да му пречи да си прочете догматиката??? Тихон нали е „каноничен“? А Натанаил защо не обясни като са толкова „православни“ каква им е позицията по въпроса за трансплантациите, че не разбрах тя колко е православна – като на всички останали? Ти Ташев можеш ли да ми обясниш и това? Да не би разколът да е виновен и за това???

 10. Vladimir каза:

  може пък той да знае всички отговори за синодалните зашити усти и многократно повече шити задници, зер на тях това им е любимият спорт.