Необходимата сума за лечението на Анжела Петрова е събранаЕкипът на Православие.БГ и семейството на преводачката Анжела Петрова отправяме най-сърдечните си благодарности на всички, които откликнаха и подкрепиха с дарения нейното лечение.

Само за един ден бяха събрани 3334 лева – сума, която значително надвишава необходимите 1460 лв., нужни за заплащане на втората изкуствена става, която ще бъде поставена при втората операция, която предстои на Анжела (семейството вече е покрило разходите по заплащането на първата операция).

Екипът ни ще предаде събраната сума от над 3000 лева за лечението на Анжела, за да й бъде от полза и в процеса на нейното възстановяване – в следоперативното лечение и за периода на рехабилитацията.

Молим се Анжела бързо да се възстанови с Божията помощ и скоро да продължи преводаческата си работа, посветена на християнската вяра и живот!

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...