Панихида за дядо НатанаилMitropolit Natanail_pametНа 16 ноември се навършват две години от мирната и блажена кончина на приснопаметния Неврокопски митрополит Натанаил.

По този повод в съботната сутрин на 14 ноември, след св. Литургия, Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, в съслужение с архиереи и свещеници от епархията, ще отслужи панихида в памет на покойния дядо Натанаил.

Духовници и миряни ще се съберат в храма „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев, за да почетат своя обичан и незабравим архипастир.

Вечна да бъде паметта му!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...