Патриарх Максим и министър Вълчев в спор за предмет религияМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. alexx каза:

  В статията се казва: „От Светия Синод обаче настояват в класните стаи да се учи само православно християнство.“, а в официалното становище на Св.синод четем „…да се преподават конфесионални профили като Религия-Православие, Религия-Ислям и т.н.“

  Информацията е подвеждаща. Защо е публикувана на сайта?

 2. ieromonah Ioan каза:

  Кога някога се чуло и видяло патриарх Максим да спори с някого за нещо, та сега заспорил, представете си, с господин никой министъра?

 3. Ангел Небесен каза:

  Вярно е, че господин митистъра е никой, но господин Марин Минков е господин никой2 (на квадрат).

 4. faf каза:

  Марин Найденов минков е човече което се въодушевява когато наблизо е някой от неговите покровители,хората от белокаменна Москва.Сега идва неговият най-голям защитник другаря и колега по пагони Путин.нали разбираме че във филма наречен „БПЦ“ няма нищо случайно,както и не е останало нищо канонично.Да съградим нова Църква така както искаше блажения Иларион Макариополски.

 5. Idiot каза:

  УДУШИ ГО, ПЕШО, ПОДЛОЖИ МУ КРАК! У БРЕ, ДЕ БРЕ!!! Так держать надо!!!
  Не забравяйте, че всичко е по допущение Божие. Все едно, че Негово Светейшество е по-черен и от дявола и е безсмъртен. Все едно, че той никога няма да умре и никога не го чакат митарствата. Все едно, че сме езичници и в Безсмъртния, Живия и Единствен Бог не вярваме, а си мислим, че със слабите си силици можем да Му се противопоставим. Добър или лош – патриарх е. Не забрявайте, че неговия избор е признат за каноничен от главите на другите православни църкви во главе с Вселенската патриаршия. Бих желал да Ви припомня, че има такава точка в устава на Българската Православна Църква, която е още отпреди 9.ІХ, че главата на Българската Православна Църква и митрополитите не може да бъдат избрани против волята на държавата.
  Хайде сега, ще Ви замоля любезно да ми покажете къде зимуват раците!

 6. Християнче каза:

  Целият се е зазимил с раците. Марксим патриарх? Господи помилуй!

 7. encho каза:

  Пак на разкол го ударихте! Ми направете си собствена църква тогава… Вие можете да станете и епископи, митрополити, патриарси… Нали вие сте безгрешните и богоизбраните!!!

 8. Idiot каза:

  ХРИСТИЯНЧЕТО МЕ КОВНА ОТ РАЗ В ДЕСЕТКАТА! КАТ ПЕПЕРУДА НА СТЕНАТА МЕ ЗАКОВА! ЗАСТРЕЛЯ МЕ! РАЗФАСОВА МЕ! Ауууууууууу!!! Кръвта ми се разтече! Простете ме! Уууумрех! Не Християнче, а Касапче!
  Бат` Енчо, прав си братко! Който е безгрешен камик да фърли! То и камъни не останаха вече за хвърляне! Как не ни омаляха ръцете, как още не са ни окапали? Ми не знам.

 9. Християнче каза:

  и показа още един път истинската си същност.