Помагаме с книгиСкъпи приятели, в трудните дни на извънредно положение и изолация, през които преминаваме, книгата може да бъде истинска подкрепа. Особено книга, която е родена от вярата, духовния опит и любовта на църквата. Такива са повечето наши издания.

Издателство за православна литература „Омофор“ ще работи за времето на ограничителните мерки, като доставя книги чрез пощенски и куриерски пратки. Всички наши издания ще предоставяме с отстъпка от 20% .

Може да разгледате нашите книги в този каталог или сайта на издателството.

За да поръчате книга се свържете със сътрудника по разпространение на изданията Ивайло Недков на ел. адрес: omophor.dealer@gmail.com или  телефон: 0886 149 991.

Бъдете здрави и пазете здравето на хората около вас!

 

Екипът на ИК Омофор

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...