Предстои юнското издание на „Християнско кино“sib_zirНа 26 юни (неделя) от 13.30 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ ще се проведе месечното издание на инициативата “Християнско кино”.

Организаторите от „Православна младеж“ отправят покана към столичани за прожекцията на филма „Сибирският бръснар“ (1998) на великия руски режисьор Никита Михалков. Филмът разказва за невъзможната любов на смелия кадет Андрей Толстой и красивата американка Джейн на фона на историческите събития, разтърсили Русия в предреволюционния й период.

Една история за човешката гордост, за величието и падението на любовта, която живее само с истината, за приятелството, верността, трагичното и съдбовното – всички нишки на живота, сплетени в един филм на Никита Михалков.

8820След прожекцията коментар за филма ще сподели протойерей Николай Георгиев, служещ в столичния храм „Св. София“.

 

 

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...