Проведе се второто заседание на КЗД по жалбата на протестанти срещу Десислава ПанайотоваМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. jimo каза:

  Никоя медия не ми позволи да кажа как все още ми кърви сърцето от незаслужена обида
  от страна на Центъра за религиозни изсл. Но нейсе, разбирам, че хората си пазят хляба. Според мен доста безотговорно е да се явиш
  пред комисията без адвокат. Мисля, че Д-р Панайотова силно се надценява.
  Иван Симеонов

 2. Idiot каза:

  Уж се пишат християни, а искат атеизъм. Протестантска им работа… Атеизмът също е вяра, но в това, че бог няма. Печално…

 3. sandi каза:

  .

  Mдаа, правилно е казал ап.Павел :

  [i]13. Защото такива са лъжеапостоли, лукави работници, които се преобразяват в Христови апостоли.
  14. И не е за чудене: защото сам сатаната се преобразява в ангел на светлината,
  15. та затова не е голяма работа, ако и служителите му се преобразят като служители на правдата; но техният край ще бъде според делата им.[/i](2Кор. 11:13-15).

  За туй, препоръчвам на протестантите от“Прелом“ да съдят и Св.ап.Павел, понеже е видно, че и той ги дискриминира ! И то яко !!!
  .

 4. portos каза:

  Само тъй си мислиш, че се надценява. Аз имам подробни записи, скоро ще ги пусна. Там се вижда, че не само не се надценява, ами даже се подценява, влизайки в полемика с тях… Класи, цели класи разлика! Аз като им разправях, че са останали помежду им само аутсадери, те – не… Ама сега има и документ:-)

 5. Valentin Velchev каза:

  Жалко, че няма запис на първото заседание на КЗД! От него най-добре щеше да се види как само една православна християнка се справя с цялото „апостолско войнство“! Радвам се обаче, че на него са присъствали хора от техните общества и са станали свидетели колко безпомощни и жалки са техните превъзходни „апостоли и пророци“. Явно не е същото като да крещиш в събранията: „Алилуя, братя и сестри! Дайте сега да разгромим религиозния демонски дух, който владее православните!“.
  Аз също присъствах на второто заседание и мога да потвърдя, че бяха толкова нищожни в аргументацията си, така се опитваха да извъртят и прикрият нарушенията си и да баламосват КЗД, че едва се сдържах да не взема отношение. Накрая изглеждаха безкрайно измъчени и трагични, че щеше да ми стане жал за тях, ако не знаех, че са „вълци в овчи кожи“.

 6. Idiot каза:

  Давай, Деси, Воине Христов!

 7. Мариан Томов каза:

  и с това няма да стигне далече. Te libertatem laudamus!

 8. gaitan vejdu каза:

  Idiot, приветско!

  И аз супер високо ценя г-жа Панайотова.

  Тя направо ме прави да съм щастлив, че обитаваме заедно една географска ширина.

  Честно ти казвам, отношението ми към нея е много повече от положително.
  Съкрушително ми допада, но точно поради това напоследък избягвам да следя изявите й.

  Да ти призная, страхувам се, че при наличието на толкова огромно количество духовни кастрати, дето й ядат краката залудо,
  все ще се случи да се пресекат пътеките ни с някого от тях, и …,
  направо ти казвам, че не отговарям за последиците.

  Толкова съм им набрал ВЕЧЕ на тези песоглавци и ученоглави болсурани, бълващи денонощно в гьонсуратлъка си, че …

  Но нека спестя, позволи. Думите, които ме напушват понастоящем не са за толкова почтен сайт като нашия, а и постите текат, бива да спестяваме яростни слова.

  +++++++

  Дано ме разбра, приятелю, щото от емоция, съм доста обяснителен, но поне те поздравих, ако не друго.

  Поздрави! 🙂

 9. Idiot каза:

  Te libertatem laudamus. Хм. „Тебе, възхваляваме, свобода“. Откровено казано, ако не бях потърсил какво значи, щях да се пуля много. То е същото като „Miseri urani luminiscenti humani“. Tova pyk sym go nau4il ot kursa po latinski za doma6no polzwane. Свободата има един, едничък, ама много голям недостатък: да поробва. Наистина е толкова лесно и удобно да се учиш от грешките на другите. Ако нямаш съответната подготовка да ползваш свободата си, тя ще те пороби. Свободата върви и с отговорността. Тъкмо нея все я забравяме и се сещаме когато почнем да охкаме и се вайкаме. Народът много хубаво се е изказал за свободата:“Ум царува, ум робува, ум патки пасе“. Важно е и на кого ще станеш роб. Ако е на Господ, то какво робство ще е това? Това ще е свобода. А всичко друго, което се нарича свобода, е робство.