Протойерей Карягин с почетния знак на областния управител на Стара ЗагораDarik news

Мария Нейкова удостоява с Почетния знак на областния управител на гр. Стара Загора митрофорен протойерей Александър Карягин за изключителни заслуги в развитието на отношенията между Руската православна църква и руския народ и Българската православна църква и българския народ.

Почетният знак се връчва по повод 24 май и е израз на признателност за неоценимата помощ на протойерей Александър Карягин при благоустрояването на Шипченската света обител “ Рождество Христово”, оказаното съдействие във връзка с даряването на част от мощите на св. княз Александър Невски от Светия Синод на Руската православна църква и положеното старание за поддържане и доразвиване на добрия тон в отношенията между руския и българския народ.

Официалната церемония по връчване на почетното отличие е с начален час 13.00 на 24 май в Катедрален храм “Свети Димитър”.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...