Русенска епархия има вече своя интернет страницаВ навечерието на светлото Христово Рождество в интернет пространството стартира една нова страница – на Русенска епархия. Тя е изграждана дълго време, предстои да бъде допълвана и обновявана.

„Ще се стараем да публикуваме актуална информация от случващото се в нашата епархия. Надявам се да Ви хареса. Добре дошли!

И така посетете www.diocese-ruse.org

С пожелания за светли и весели Рождественски празници и успешна Нова 2007 година" – се казва в писмо до екипа на Православие БГ от г-н Ангел Младенов, секретар на Русенска св. Митрополия.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...