Светият Синод дава пресконференция за религиозното образование



 

symvol.org

Свeтият Синод на Българската Православна Църква кани представителите на медиите в България на открита пресконференция на тема "ЗА традицията и ПРОТИВ експериментите" в обучението по Религия в българското училище.

 

Едночасовата пресконференция ще се проведе в София на 6 февруари (сряда) 2008 г. в залата на „София ПРЕС“, ул. „Славянска“ 29, ет. 7. Начало: 13.00 ч.

Поканата е подписана от Негово Светейшество Патриарх Максим и членовете на Светия Синод на Българската православна църква.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...