Семинар за мястото на съвременните технологии в обучението по религия ще се проведе в СофияReligia predmetНа 14 март (събота) от 10.30 ч. в Богословския факултет на СУ ще се проведе Семинар на тема „Съвременните технологии в обучението по религия“. Работният семинар е организиран от РИО – София–град, съвместно с Центъра по катехизическо и религиозно обучение към Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Идеята на организаторите е учители по религия да споделят своя опит и постижения в преподаването на този учебен предмет. Семинарът е отворен за преподаватели, студенти, както и за всички, за които темата представлява интерес.

От 2007 г. до днес са проведени седем работни семинара, посветени на обучението по религия в средното общообразователно училище.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...