Семинар по проблемите на сибирските секти започна в БургасМоже да харесате още...

1 Отговор

 1. justice каза:

  Де да бяха само тия две секти на Анастасия и Висарион, които само погледнете докъде се е стигнало. Да купуват земи в планините Странджа и Сакар“ и т.н! България е бъкана от такива, включително вече и в направление на исляма. БПЦ вместо да мобилизира своя състав, своята роля и място, както и съдействиена на светската власт в борба по НЕУТРАЛИЗИРАНЕ на тази опасност, ТЯ се занимава с архонясване на МУТРИ, заменки на имоти и какво ли не друго. Е, така не става и по този начин, не може да се върви напред!
  БПЦ се нуждае от ЯСНИ ПРАВИЛА, ПОЗИЦИИ и изградена СТРАТЕГИЯ, ТАКТИКА, начини на борба със сектите. Впрочем ОСНОВНА цел на сектите е да разлагат МИРЯНСТВОТО и отслабват ДЪРЖАВАТА, с оглед налагане на ЧУЖДИ интереси! И какво се прави от духовенството, висшия клир и светската власт? Интернет пространството не е достатъчно. то е само информационната същност, елемент от една такава СТРАТЕГИЯ! Някой прави ли ги тия неща и как ги прави? Без нищо лично към никоя от страните, мисля че НЕ!

  Затова такива като например ХРИСТИЯНСКА ЦЪРКВА БЛАГОДАТ с Пастор ДЕНИС ХЮЛЕТ, GSM: 0885 019 061 ще вършат СВОЕТО ДЕЛО, защото така намерили. Ще си правят събранията в сряда и неделя с превод на български, ще си водят библейските уроци в клуб например Левски-Г и после що българите се били отклонявали от правата вяра!
  Дори човека си е дал адреса: бул.Янко Сакъзов №64, ет.4, ап.4.
  Мисля, че е време за по сериозно да се обърне внимание на това!

  С поздрав!
  justice

  30.01.2007г.
  гр.софия!