Сергей Станишев се разграничи от изявлението на проф. ЖелевМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. paterp каза:

  Г-н Станишев, след като този човек, пряко подчинен Ви, не изказва позицията на правителството, явно изказава някаква друга- лична, което не е допустимо за държавен служител. Не трябва ли да се предприемат някакви мерки в този случай?

 2. safa1 каза:

  Emi ako se smeni velikia Jelev nali goliama 4ast ot carkovnite problemi 6e se re6at v pravilna posoka.Koi ima i koi niama interes ot tazi rabota?!

 3. scrupus каза:

  Присъединявам се към призива за оставка…и още нещо добавям – аз лично ще го закарам до границата с Гърция, щото съм сигурен че той е богато надарен да вирее точно в такава среда.

 4. p_stefanos каза:

  А за директор да бъде назначен някой некръстен и роден в СССР, като Сергей, защото такъв ще бъде най-полезен за църквата ни. Същият критерий да се прилага и за бъдещите митрополити. Откъде накъде ще си позволява Желев да има мнение!

 5. proben каза:

  Когато началникът каже, че се разграничава от подчинения си, подчиненият обикновено разбира намека… Интересно е обаче защо от тройната коалиция са решили да се разправят с директора на вероизповеданията точно сега? Едно такова изявление можеше да мине и да замине и на никого да не направи впечатление; по-скоро май търсят повод за да сложат някой по-удобен и предсказуем на мястото на професора. Речта пред митрополитите може да се окаже лебедовата песен на Желев.

 6. scrupus каза:

  Предлагам всички които се смятат компетентни да коментират тази новина да се подложата на „детектор на лъжата“ като отговорят на въпроса, защо г-н Желев (на мен не са ми ясни аргументирте да го направят професор, затова няма да го наричам така) в последно време е свръхактивен медийно с неговите уж лични мнения, ПОДПИСАНИ КАТО ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯТА „ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ“?Резултатите според мен ще оформят два лагера:1.На тези които са от кликата на изживяващия се не от вчера като „Сивия кардинал“ на БПЦ или просто са в периферията на процесите, които протичат в нея от десетилетия или 2. в групата на тези, които им е пределно ясно кой всъщност е Желев и какви са истинските му подбуди.Айде успех…на „детектора“