Сливенска митрополия: „Въведете вероучение вместо сексология“Може да харесате още...

3 Отговори

  1. Дон Кихот каза:

    Днешните тийнйджъри (юноши по Вашему) от 12-годишна възраст правят такива работи, каквито Вие и Вашите попадии не сте сънували. Несъмнено вероучение е нужно, но е вредно тези деца да останат без сексуално образование, защото България е на едно от първите места в света по аборти и извънбрамни съжителства.

  2. lyublyana каза:

    също мисля,че е крайно необходимо да се въведе Вероучение,при условие че се преподава от лица ,които не само са обучени,но и вярват в това което учат…сексологията не може да бъде предмет,а само превенция

  3. DODO каза:

    скорошно изследване показа следната класация по аборти :1 русия, 2 украйна 3 българия. Явно православните имаме проблем и тук е ролата на църквата да започне нещо да прави, а не само да се крие от вярващите , за да не лъсне пълното и непричастие към християнството по същество с изключение на въпроа за свещите и собствеността на храмовете.Оправданията с разкола и държавата вече пред никого не важат.В повечето държави има няколко синода и дори различни християнски деноминации но това не им пречи да си вършат дейността, а държавата с нищо не ги подпомага. В САЩ онзи ден имаше протести срещу обама при посещението в католическият университет нотр дам точно заради политиката му за абортите.