„С книга на плажа“ – издателство „Омофор“ ви очаква на книжното изложение в Бургас



Каквито и да са жанрът и тематиката, качествената книга си е качествена книга. Да се отправиш с хубаво четиво към плажа, отдавна е класически вариант при избора на приятен и пълноценен  начин да се насладиш на времето си за почивка. Ако сте в Бургас в средата на август, издателство „Омофор“ има достатъчно предложения за вас.

Между 13 и 16 август пред Експозиционен център „Флора“ в Приморския парк ще се проведе шестото издание на изложението „С книга на плажа“.

Издателство „Омофор“ ще ви очаква в шатра №13 с любими и нови заглавия и големи отстъпки. В рамките на фестивала ще можете да закупите с намаление последните издания от каталога на издателството: сборника „Иконата в съвременния свят“, „Господар и ратай“ на Лев Н. Толстой, „От Вавилонската кула до Homo cyberneticus“ на д-р Свилен Спасов, също и обичани заглавия като „Аскетика на любовта“ на монахиня Гавриила, „Глобалната сексуална революция“ на Габриеле Куби, „Царството вътре в нас“ на митрополит Калистос (Уеър), „Писма до Русия“ на архим. Софроний Сахаров, „Детски писма до Бога“, сборника „Детски цветослов“; и още много и разнообразни стойностни книги.

На 16 август (неделя) от 20 ч. ви каним при откритата сцена на център „Флора“ на прожекцията на филма „Песен и молитва“ на талантливия режисьор Слави Георгиев, посветен на църковната музика и Литургията. Увлекателен документален разказ за дълбокия смисъл и красотата на православното песнопение. Филмът е насочен преди всичко към младите зрители, за да ги поведе по мистичния път на православната вяра богослужението на Църквата. За мнозина това е далечен и непознат свят, който обаче щом доближиш, докосва най-съкровените кътчета на душата ти.

Там ще имате възможност да закупите със специална отстъпка най-ценните литургични издания на „Омофор“: „Селенията на църковната музика“ на Ивайло Борисов, „Литургическо богословие“ на прот. Александър Шмеман, „Православната църква: нейната вяра, богослужение и живот“ на Антоний Алевизопулос, сборника „Музикален катехизис“.

13-16 август 2020 г. от 10 до 21 ч., шатра №13; Експозиционен център „Флора“ – Приморски парк, Бургас.

Очакваме ви!

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...