Филмът „Придел Ангела“ ще бъде представен в мартенското издание на инициативата“Християнско кино“Pridel AngelaНа 19 март (Тодорова събота) от 13.30 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ групата „Православна младеж“ отправят покана за поредното издание на инициативата Християнско кино.

Ще бъде представен руският игрален филм „Придел Ангела“ (2009) на режисьора Николай Дрейден. Филмът е базиран на реални исторически събития (1917—1939), свързани с руските православни монаси, избити във Финландия.

В дискусията след прожекцията своя поглед към посланията на филма ще сподели Кирил Георгиев, завършил Богословския факултет на СУ, член на групата „Православна младеж“.

Pridel Angela

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...